O nama

Porodična tradicija spravljanja prirodnih preparata datira još iz 50tih godina prošlog veka kad je Velimir Veljko Paunić zvani Čiko, domaćin i poljoprivrednik, počeo da se bavi pčelarstvom. Danas je on eminentni član pčelarskog saveza Srbije i doživotni presednik Pčelarskog društva mačvanskog okruga. O kvalitetu pčelinjih proizvoda iz njegovih košnica govore mnogobrojne medalje i priznanja koja je dobio. Tradiciju nastavlja njegova ćerka Višnja Paunić Nikolić. Kada je njen muž, Đorđe Nikolić oboleo od astme, ovaj Beograđanin, bežeći od zvanične medicine, zajedno sa svojom suprugom, pronalazi rešenje u prirodi. Kombinacijom meda i prirodnog kalcijuma, pomože sebi i svom sinu, Stanku, koji je oboleo od težeg oblika bronhitisa. Respiratorne tegobe više nisu bile problem. Porodica je pomagala svima koji su vodili borbu sa astmom, brohinitisom, sinusitisom, alergijskim ranitisom ili pušačkim kašljem.

Posle nekoliko godina, tačnije 2007. godine, u Beogradu, Stanko osniva firmu, Cortex Labs d.o.o. Proizvodnja i distribucija prirodnih preparata postaje osnovna delatnost ove domaće kompanije. Pored čudotvorne kombinacije meda i organskog kalcijuma, danas Primed 2, nastaje još dvanaest prirodnih preparata na bazi pčelinjih proizvoda (med, polen, mleč, propolis) i lekovitog bilja. U ovoj sinergiji se rađa rešenje za brojne zdravstvene probleme – respiratorne, kardiovaskularne, nervne, probleme sa anemijom, osteoporozom, probleme urinarnog i degistativnog trakta.

Danas, Primed preparate možete kupiti u istoimenoj biljnoj apoteci – Primed u Beogradu, na Voždovcu kao i u svim bolje snadbevenim apotekama i bio šopovima u Srbiji.

Mnoštvo zadovoljnih korisnika su dali vetar u leđa za dalju ekspanczju veleprodajne mreže Primed preparatima. Stoga, Primed preparati, postaju dostupni i van granica Srbije – u BiH, Hrvatskoj, Makedoniji, Sloveniji i zemljama EU. O iskustvima zadovoljnih korisnika možete pročitati na našem sajtu – www.primarna.medicina. com i časopisima kao što su Lekovito bilje, Magično bilje, Top zdravlje i Žena i zdravlje.