PRIMED 1 Apicomplex

Written by Stanko Nikolic on . Posted in Proizvodi

PRIMED 1 APICOMPLEX
Neto: 250 grama

Price: 1.260,00 RSD

Loading Updating cart...

PRIMED 1 Apicomplex je prirodan preparat, na bazi meda, polena, propolisa, matičnog mleča i perge.

Ne sadrži veštačke boje, konzervanse i druge aditive.

PRIMED 1 Apicomplex se preporučuje kao pomoćno sredstvo kod:

  • oslabljenog imuniteta
  • hroničnog umora i slabosti organizma (rekonvalescenti)
  • povećanih energetskih potreba (deca, adolescenti i sportisti)
  • bolesti prostate
  • poremećaja kardiovaskularnog sistema

PRIMED 1 Apicomplex predstavlja najkompleksniji PRIMED preparat kada su u pitanju pčelinji proizvodi. Optimalan odnos polena, propolisa, matičnog mleča i perge u kombinaciji sa medom visokog kvaliteta, obezbeđuje organizmu čoveka veliki broj hranljivih materija koje su potrebne za pravilno funkcionisanje imunološkog, i drugih sistema i organa.

Perga, nastala fermentacijom polena i nektara, posebno je bogata vitaminima, mineralima, aminokiselinama, masnim i organskim kiselinama, i doprinosi ukupnom kvalitativnom sastavu preparata.

PRIMED 1 Apicomplex poseduje antivirusna, antibakterijska i antigljivična svojstva. Pomaže u prevenciji i u tretmanu infekcija izazvanih različitim patogenim mikroorganizmima. U periodu nakon preležane bolesti (rekonvalescencija) doprinosi bržem oporavku i vraćanju vitalnosti i energije organizmu.

Bogat nutritivni sadržaj posebno blagotvorno deluje u periodu rasta i razvoja (deca, adolescenti). Takođe, mogu ga koristiti i aktivni sportisti, kao odličan izvor energetski i nutritivno važnih sastojaka.

PRIMED 1 Apicomplex povoljno deluje na ublažavanje tegoba kod bolesti prostate, kao što je benigno uvećanje prostate i akutno i hronično zapaljenje ove žlezde.

Kod osoba sa povišenim vrednostima holesterola i triglicerida u krvi i izraženom arteriosklerozom, preporučuje se uporedna primena preparata PRIMED 8 Feropolis, za bolje regulisanje kardiovaskularnih poremećaja, uz odgovarajući higijensko-dijetetski režim.

Neto: 250 grama.

Kako se koristi PRIMED 1 APICOMPLEX

PRIMED 1 Apicomplex mogu koristiti odrasli i deca starija od 3 godine.

Odrasli i deca starija od 10 godina: Uzimati 1-2x dnevno, po jednu kafenu kašičicu preparata, pola sata pre ili 2 sata nakon obroka. Polako otopiti u ustima pa progutati. U slučaju otežanog gutanja, dozu preparata možete otopiti u pola šolje mlakog čaja, i na taj način primeniti.

Deca od 3 do 10 godina: Uzimati 1-2x dnevno po pola kašičice preparata, pola sata pre ili 2h nakon obroka.

Najbolje je preparat uzimati ujutru, na prazan želudac.

Mere opreza i kontraindikacije

PRIMED 1 Apicomplex nije zamena za lek i propisanu terapiju.

Preparat ne bi trebalo da koriste osobe preosetljive na sastojke preparata i osobe sa dijabetesom tip I, kod kojih nivo šećera u krvi nije dobro regulisan.

PRIMED 1 Apicomplex možete koristiti uporedo sa propisanom terapijom, odvojeno 2-3 sata od uzimanja drugih preparata ili lekova.

U vezi sa korišćenjem preparata u toku trudnoće i perioda dojenja zatražite mišljenje Vašeg ginekologa.

Nisu zabeležene neželjene reakcije i interakcije sa drugim preparatima ili lekovima u toku primene preporučenih dnevnih doza.

Tags: , , , , , , , , ,

Trackback from your site.