Primed 13 Forte

Written by Stanko Nikolic on . Posted in Proizvodi

Primed 13
Forte

&nbsp

Pakovanje 250 grama

Price: 2.490,00 RSD

Loading Updating cart...

PRIMED 13 Forte je prirodan preparat, na bazi meda, medicinskih gljiva Kordiceps, Reishi i Shitake, obogaćen jezgrom semena kajsije.

Ne sadrži veštačke boje, konzervanse i druge aditive.

PRIMED 13 Forte se preporučuje:

  • za jačanje imunološkog odgovora organizma
  • kao pomoćno sredstvo u prevenciji i tretmanu teških bolesti
  • kod virusnih, bakterijskih i gljivičnih infekcija.

Svaka od medicinskih gljiva koje ulaze u sastav preparata ima izraženo antioksidativno i zaštitno antikancerogeno dejstvo, i u ovom preparatu se ova njihova svojstva međusobno dopunjuju. Jezgro koštice kajsije sadrži vitamin B17, i sa svoje strane doprinosi antikancerogenim osobinama preparata. Preparat poseduje i antivirusna, antibakterijska i antigljivična svojstva, što ga čini pogodnim za primenu u tretmanu infekcija izazvanih ovim mikroorganizmima.

PRIMED 13 Forte se može koristiti bez vremenskog ograničenja, sa pauzom od 2 nedelje nakon svakih 6 meseci svakodnevne upotrebe.

 

Uputstvo za upotrebu:

PRIMED 13 Forte mogu koristiti odrasli i deca starija od 6 godina.

Odrasli i deca starija od 12 godina: Uzimati 1-3x dnevno, po jednu kafenu kašičicu preparata, pola sata pre ili 2 sata nakon obroka. Polako otopiti u ustima pa progutati. U slučaju otežanog gutanja, dozu preparata možete otopiti u pola šolje mlakog čaja, i na taj način primeniti.
Deca od 6 do 12 godina: Uzimati 2x dnevno po pola kašičice preparata, pola sata pre ili 2h nakon obroka.

Najbolje je preparat uzimati ujutru, na prazan želudac.

Mere opreza i kontraindikacije

PRIMED 13 Forte nije zamena za lek i propisanu terapiju, kao ni za redovnu i raznovrsnu ishranu.
Preparat ne bi trebalo da koriste osobe preosetljive na sastojke preparata i osobe sa dijabetesom tip I, kod kojih nivo šećera u krvi nije dobro regulisan.

PRIMED 13 Forte možete koristiti uporedo sa propisanom terapijom, odvojeno 2-3 sata od uzimanja drugih preparata ili lekova.

Usled nedostatka podataka o dejstvu preparata u toku trudnoće i perioda dojenja, ne savetuje se upotreba kod trudnica i dojilja.

Nisu zabeležene neželjene reakcije i interakcije sa drugim preparatima ili lekovima u toku primene preporučenih dnevnih doza.