Primed 3 Kreći Se Lako

Written by Stanko Nikolic on . Posted in Proizvodi

Primed 3
Kreći Se Lako

&nbsp

Pakovanje 250 grama

Price: 1.112,00 RSD

Loading Updating cart...

PRIMED 3 Kreći se lako je prirodan preparat na bazi meda, minerala, kurkume i propolisa. Ne sadrži veštačke boje, konzervanse i druge aditive.

PRIMED 3 se preporučuje kod:

  • Osteopenije
  • Osteoporoze
  • Paradentoze
  • Artritisa
  • Povećane potrebe za kalcijumom.

U periodu koji sledi menopauzu (poslednja menstruacija), dolazi do postepenog smanjenja nivoa estrogena. Smanjenje nivoa ženskih polnih hormona kod većine žena može dovesti do smanjenja gustine kostiju, pored ostalih promena koje nastaju u postmenopauzalnom periodu. PRIMED 3 pomaže da se organizmu obezbedi dovoljna količina kalcijuma, kako bi se ovaj fiziološki proces usporio, i omogućilo fiziološko funkcionisanje koštano-zglobnog sistema.

Aktivni sastojci PRIMED 3 preparata imaju i protivupalno i antireumatsko dejstvo, što PRIMED 3 preparat čini pogodnim za primenu u prevenciji i kao pomoćno sredstvo u tretmanu reumatskog i drugih oblika artritisa.

PRIMED 3 je pogodan za primenu kod osoba koje imaju povećane potrebe za kalcijumom (aktivni sportisti, deca i adolescenti u periodu rasta i razvoja).

Preparat se može koristiti bez vremenskog ograničenja, bez propratnih neželjenih reakcija koje mogu nastati u toku dugotrajne primene suplemenata kalcijuma (oslabljena peristaltika sa opstipacijom, nastanak kamena u bubregu i mokraćnim putevima).

Uputstvo za korisnike

Deca od 6 do 10 godina: Uzimati 2 puta dnevno po pola kafene kašičice praparata, pola sata pre ili 2 sata nakon obroka.
Deca starija od 10 godina i odrasli: Uzimati 1-2 puta dnevno po 1 kafenu kašičicu preparata, pola sata pre ili 2 sata nakon obroka.

PRIMED 3 preparat možete koristiti bez vremenskog ograničenja. Za postizanje najboljih rezultata preporučuje se svakodnevna upotreba preparata u trajanju od 3-6 meseci. Nakon pauze od 2-3 nedelje, možete ponoviti tretman.

Mere opreza i kontraindikacije

PRIMED 3 nije zamena za lek, propisanu terapiju ili redovnu, raznovrsnu ishranu.

Preparat ne treba da koriste osobe preosetljive med i druge sastojke preparata i insulin zavisni dijabetičari.

PRIMED 3 možete koristiti uporedo sa propisanom terapijom, odvojeno 2-3h od uzimanja drugih preparata ili lekova.

Ukoliko već koristite suplemente kalcijuma u tretmanu osteoporoze, konsultujte Vašeg lekara pre početka primene preparata, kako bi se korigovala pojedinačna i ukupna dnevna doza preparata.

U toku primene preporučenih dnevnih doza, nisu zabeležene neželjene reakcije i interakcije sa drugim preparatima ili lekovima.

U vezi sa primenom preparata u toku trudnoće i perioda dojenja zatražite mišljenje Vašeg ginekologa.

Neto: 250 grama.

Čuvati na temperaturi do 25C, zaštićeno od vlage i direktne sunčeve svetlosti.

Upotrebljivo do datuma odštampanog na pakovanju.

Tags: , , , , , , , , , ,