Primed 9 Brusnica

Napisao Ivan Najdanovic . U kategoriji Proizvodi

Primed 9
Brusnica

 

Pakovanje 250 grama

Price: 1.590,00 RSD

Loading Updating cart...

Primed 9 Brusnica je dijetetski suplement na bazi meda, brusnice i lekovitih biljaka koji zbog svog sastava deluje pozitivno na urinarne infekcije. Urinarne infekcije i bakterije poput ešerihije koli koja je čest uzročnik istih mogu se ublažiti uz korišćenje Primed 9 Brusnice. Ovaj preparat ima odličnu apsorpciju u organizmu a zbog svog organskog sastava i aktivnih supstanci pretstvalja jedan vrlo jak prirodni antioksidant i imunostimulator koji će iz vašeg organizma ukloniti sve slobodne radikale. Primed 9 Brusnica se može koristiti za različite vrste urinarnih infekcija i bakterija u organizmu uključujući i helikobakter pilori.

Primed 9 Brusnica preporučujemo kod:

 • Urinarnih infekcija
 • Bakterije ešerihije koli
 • Čira na želudcu
 • Helikobakter pilori

Preporučena dnevna doza je jedna kafena kašičica dnevno pre doručka a kod ozbiljnih zdravstvenih stanja može se koristiti i do 3 puta dnevno.

Uputstvo za korisnike:

 • Šta je Primed 9 Brusnica i čemu je namenjen ? Preparat Primed 9 Brusnica je napravljen po proverenoj recepturi na bazi meda i lekovitog bilja. Primed 9 Brusnica je prirodan antibiotik koji, uništava štetne bakterije i gljivice u telu. Bioflavonoidi imaju posebno antibakterijsko delovanje, isto tako lekovito bilje u kombinaciji sa brusnicom može sprečiti pojavu infekcije urinarnog trakta (E. Colli bakteriju), poboljšava samu terapiju urinarnih infekcija i jača sluzokožu urinarnog trakta regenerišući je. Deluje pozitivno na eradikaciju bakterije Helicobacter pylori, koja je uzročnik čira na želucu, smanjuje rizik od pojave bolesti zuba i desni.Zbog svog organskog sastava i kvalitetnih sastojaka ovaj preparat ima izuzetno dobru apsorpciju i iskoristljivost za razliku od drugih suplemenata ishrani.
 • Kada se Primed 9 Brusnica upotrebljava ? Svojim dejstvom Primed 9 Brusnica se upotrebljava kod osoba koje imaju problema sa urinarnim infekcijama, bilo kao preventiva ili kao dodatak samoj terapiji, kod osoba koje imaju problema sa radom urinarnog trakta ( smanjena diureza, pesak u bubrezima, pročišćava urinarne puteve u zavisnosti od problema konsultujte se sa lekarom oko efikasnosti preparata za datu etiologiju problema) Indikacija za ovaj preparat su urinarne infekcije, dodatak terapiji i preventiva kod Escherichie colli, kod eradikacije Helicobacter pylori i prevencije čira na želucu.
 • Kako se Primed 9 Brusnica upotrebljava ? Preparat se upotrebljava oralno. Deca od 3 do 10 godina – dva puta dnevno po pola kafene kašičice pola sata pre ili dva sata nakon obroka.Doza preparata se u pojedinim slučajevima zbog nemogućnosti konzumiranja može rastvoriti u šolju čaja i na taj način uzeti. Deca starija od 10 godina i odrasli – jednom do dva puta dnevno jednu kafenu kašičicu pola sata pre ili dva sata nakon obroka.( u zavisnosti od težine oboljenja i uz konsultaciju sa lekarom ) U toku terapije poželjno je uzimati što više tečnosti uz izbegavanje gaziranih i alkoholnih pića u cilju postizanja boljih rezultata.
 • Neželjena dejstva Primed 9 Brusnice preparata. Za sada nisu ustanovljeni neželjeni efekti Primed 9 Brusnice prirodnog preparata. Ukoliko primetitie bilo koje simptome koji su neuobičajeni, javite se lekaru.
 • Šta morate da znate pre upotrebe Primed 9 Brusnice preparata ?
  • Primed 9 Brusnica ne smete uzimati ukoliko ste alergični na med i njegove komponente. Insulin zavisni dijabetičari mogu koristiti preparat samo uz savet lekara.
  • Primed 9 Brusnica se može kombinovati sa osnovnom terapijom.
  • Uzimanje hrane i pića ne utiče značajno na dejstvo Primed 9 Brusnice preparata ali zbog efikasnijeg delovanja posavetujte se sa lekarom ali bi bilo poželjno izbegavati gazirana pića i alkohol.
  • U trudnoći i u toku dojenja Primed 9 Brusnice se ne preporučuje zbog eventualne reakcije ne lekovito bilje.
  • Primed 9 Brusnica poboljšava psiho-fizičke sposobnosti.
 • Čuvanje i rok upotrebe. Čuvati na temperaturi od 10 do 20 C zaštićeno od svetlosti i vlage. Držati van domašaja dece. Rok upotrebe obeležen na teglici.

Tagovano: , , ,