PRIMED Graviola

Written by Stanko Nikolic on . Posted in Proizvodi

PRIMED Graviola
PRIMED Graviola

Price: 790,00 RSD

Loading Updating cart...

Primed Graviola je lekovita biljka koja pokazuje izuzetno korisna dejstva u terapiji malignih bolesti. Graviola ili Annona muricata je biljka koja raste u Južnoj i Srednjoj Americi. Prirodno stanište joj je jug Meksika, Peru i deo Brazila. Ovo je zimzelena biljka, njeni plodovi su jako prijatnog i blagog ukusa koji podseća na jagode.

Svi delovi graviole su jako hranljivi i lekoviti pa se za ishranu i lečenje upotrebljavaju svi delovi biljke: kora, listovi, plodovi, semenke. U nekim zemljama se graviola koristi kao sredstvo za smirenje nervne napetosti i za lečenje šećerne bolesti, u drugim je pak koriste za lečenje bolesti jetre. U Indiji je preporučuju za bolji san, protiv bolesti žuči i prehlade. U Africi čaj od graviole koriste kao analgetik i lek za dečiju groznicu. Zbog obilja lekovitih sastojaka zovu je čudnovatom biljkom.

Dejstvo graviole koje najviše facsinira javnost jeste to da je ova biljka pokazuje jaki antikancerogeni efekat. Ovo svojstvo biljke čini je jako korisnom u lečenju raznih tumorskih oboljenja. Njen efekat se po jačini može meriti sa efektom hemoterapije, i pri tome nema neželjenih efekata hemoterapije: mučnine, gađenja,slabosti, loše krvne slike, gubitka kose… Primed graviola deluje pozitivno na organizam u celini. Posledice konzumiranja Primed graviole su vraćanje snage i otpornosti celog organizma.

Osim antikancerogenih sastojaka, zreli plodovi su prava riznica vitamina C, B1 i B2, kao i minerala fosfora. Takodje predstavlja izvor biološki aktivnih sastojaka kao sto su ANTOCIJANI, FLAVONOIDI, TANIN, ACETOGENINI i dr. Primed graviola je izuzetan izvor vitamina, minerala,kalijuma, kalcijuma, antioksidanata, vlakana.

Dejstvo graviole na ćelije raka

Graviola ubija ćelije raka selektivno i pri tome ne narušava prirodnu ravnotežu niti odbranu organizma i zdrave ćelije su potpuno zaštićene. Njeno dejstvo na ćelije raka se ispoljava na više nivoa:

  • Smanjuje broj malignih ćelija i pri tome nema štetnih nuspojava.
  • Štiti i jača imuni sistem, čime doprinosi lečenju raka.
  • Štiti od opasnih infekcija koje se javljaju u sklopu lečenja maligne bolesti.
  • Uspostavlja normalan rad organa.
  • Vraća pozitivnu energiju i pozitivan pogled na život.

Prema podacima iz laboratorije za istraživanje malignih bolesti, ekstrat biljke graviole uništava maligne ćelije čak 12 vrsta karcinoma. Među njima su karcinom debelog creva, dojke, pluća i gušterače, kao i limfomi. Osim što deluje na rak, graviola ima i druga lekovita svojstva, deluje protiv bakterija, gljivica, parazita, reguliše krvni pritisak, pomaže kod stresa, depresije, pomaže kod bolesti jetre, astme, artritisa, boleti jetre. Zbog svog antivirusnog dejstva lišće graviole se koristi u tretmanu herpesa u smislu smanjenja izbijanja promena i ublažavanja simptoma.

Priprema se sa mlakom vodom, čajem, jogurtom, sokom, itd.

3 puta dnevno oko 1,5 grama.

Dnevna doza da ne prelazi 5 grama.

Smanjiti unos čvrste hrane, unositi više tečnosti.

Neto: 60 grama.