PRIMED Kordiceps prah

Written by Stanko Nikolic on . Posted in Proizvodi

PRIMED Kordiceps
Pakovanje 70 grama

Price: 1.500,00 RSD

Loading Updating cart...

Kordiceps  je najpoznatija medicinska gljiva u kineskoj narodnoj medicini, koja se upotrebljava nekoliko stotina godina. Aktivni sastojci gljive pokazuju antioksidativna, antikancerogena, antibiotska i antivirusna svojstva.

Upotreba kordicepsa se preporučuje:
U prevenciji i tretmanu benignih i malignih oboljenja,
Kod infektivnih i toksičnih oštećenja jetre, bubrega i pluća,
Kod prisustva kamena u bubregu,
Kao pomoćno sredstvo u prevenciji i tretmanu kardiovaskularnih poremećaja.

Kordiceps pokazuje izražena antioksidativna svojstva, štiti organizam od oštećenja nastalih dejstvom slobodnih radikala iz okruženja, što ga čini pogodnim za upotrebu u prevenciji, i u toku tretmana  raznih benignih i malignih oboljenja. Ima izraženo zaštitno dejstvo na ćelije jetre, bubrega i pluća u slučaju izloženosti raznim vrstama toksina, bakterija, virusa i lekova. Pomaže njihovu regeneraciju i pravilno funkcionisanje. Povoljno deluje kod prisustva kamena u bubregu. Kordiceps ima blagotvorno dejstvo na regulaciju nivoa šećera i masnoće u krvi. Ispoljava blagotvorno dejstvo u preveciji kardiovaskularnih poremećaja.

Preporučena dnevna doza zavisi od uzrasta i vrste namene.
Odrasli i deca starija od 12 godina: Uzimati 1-3x dnevno po 1g praha (1 ravna kašičica) pomešanog sa šoljicom mlake vode, pola sata pre ili 2h nakon obroka.
Deca od 6-12 godina: Uzimati 1-2x dnevno po 0,5g (pola kašičice), pola sata pre ili 2h nakon obroka.

Mere opreza i kontraindikacije
PRIMED Kordiceps prah nije zamena za lek ili propisanu terapiju.
Preparat ne treba da koriste osobe preosetljive na kordiceps. Nema dovoljno podataka o dejstvu preparata u toku trudnoće i perioda dojenja.
Nisu zabeležena neželjena dejstva preparata u toku primene preporučenih dnevnih doza. Savetuje se svakodnevna upotreba u trajanju od 3-6 meseci, nakon koje je poželjno napraviti pauzu u korišćenju u trajanju od 2 nedelje.
PRIMED Kordiceps prah možete koristiti uporedo sa propisanom terapijom, odvojeno 2-3h od uzimanja lekova i drugih preparata.
Ukoliko koristite lekove protiv zgrušavanja krvi konsultujte Vašeg lekara pre upotrebe preparata.

Čuvati na sobnoj temperaturi, zaštićeno od vlage i direktne sunčeve svetlosti.

Neto: 70 gr +/-5%

Cena: 1500 dinara.